Wat betekent?

Een residence Pierre & Vacances Premium ligt op dit zuidwesten en biedt schitterend uitzicht op de zee en een baai. Het gebouw is geïnspireerd op een voornaamste architectonische kenmerken aangaande een huizen in Le Crotoy en bezit grote balkons, enorme atriumramen en laag overhangende daken betreffende dakkapellen.

Ault: Genesteld in dit hart met een bos op slechts 300 meter over een zee, verwelkomt Villa Antalya je vanwege jouw verblijf in een Baai van een Somme. Je is op deze plaats overdonderd via de rust en sereniteit die de omstreken uitstraalt.

Om meer te begrijpen te komen over het gebied verspreid je ons kijk op aan het Maison de la Baie de Somme. Jouw gevonden er allemaal aan dit opkomen ​​en een evolutie betreffende een baai. In dit korte museum geniet je over uitstekende exposities over de vogels in een verscheidene jaargetijden.

Jagers gebruiken welke om op eenden te jagen vanuit hun verdekt opgestelde jachthutten. Tevens die tocht moet je betreffende een gids vervaardigen. Een gids die dit gebied op hoofdhaar duimpje heeft, is Odile. Jouw kan haar boeken via haar webwinkel. Ze is helaas alleen franstalig. Zeker zul je dit Frans behoren te beheersen om hoofdhaar uitleg kompleet te begrijpen.

U dan ook kan het hele jaar reserveren vanwege het speciale uitstapje. Op een site vindt u dan ook informatie aan de tijden en kan u dan ook regelrecht websites tickets inkopen U dan ook vindt er ook behulpzame feiten aan de spoorlijn en de geschiedenis.

Een tentoonstelling loopt over middelpunt juli tot middelpunt oktober. Enkele segmenten zijn te voet bereikbaar in dit centrum betreffende de stad, om het Ile aux Fagots; de rest kan geraken verkend betreffende elektrische boten.

Wat heel leuk aan die kampeerplaats kan zijn, bestaan een heleboel glamping opties. Daar zijn onder andere mooie boomhutten, pipowagens en verschillende soorten safaritenten.

Wegens een middag staat ons rondleiding door een ambachtelijke conservenfabriek Saint Christophe in Argoules op dit programma. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in vlees, gevogelte, wild, vis, kruiderij en salicorne. De geografische ligging over het beurs kan zijn essentieel in bestaan historie. In de loop der jaren is er een vertrouwensrelatie opkomen tussen de Conserverie St Christophe en zijn streek. Het team heeft regionale producten ontwikkeld in samenwerking met lokale producenten. Nadien bezorgen we een ga naar aan de abdij aangaande Saint-Riquier. Dit juweel met gotische architectuur bezit heel wat vernielingen ondergaan als gevolg van branden en plunderingen, maar is heden een dag alsnog alsmaar één van een leukste bouwwerken in Frankrijk.

Teneinde ons idee te krijgen aangaande een loopgravenoorlog, begin jouw betreffende het uitzicht aan het Newfoundland Memorial in Beaumont-Hamel en ga je daarna 10 km zuidwaarts door een vallei tot het Somme-museum in Albert.

Onze gebruikers prijzen deze vakantiewoning met. Wij selecteren vakantiewoningen betreffende een hoogste scores over gebruikers met Holidu en andere aanbieders teneinde beste capaciteit te garanderen.

Amiens kan zijn een geweldige hoofdstad betreffende Somme, waar je veel culturele en historische bezienswaardigheden kunt vinden. Eén over een hoogtepunten is een Cathédrale Notre Dame. Die middeleeuwse kerk kan zijn een grootste betreffende Frankrijk en is Logeren Baai van de Somme dan ook echt ons bezoekje waard. Een kathedraal is rijkelijk versierd met standbeelden, kunstwerken en bijzondere gevels en kun jouw met zowel in zodra behalve bewonderen. Tevens moet jouw zeker ons wandeling produceren via de historische wijk Saint Leu.

Tevens een Chapelle des Marins kan zijn echt een moeite waard. Deze schattige kapel bevindt zich op het uitzichtpunt Cap Hornu, waar je een prachtig uitzicht hebt over de plaats en over de baai. Op zoek naar een beetje cultuur? Dan moet je bij Musée Picarvie zijn. In het museum is een negentiende eeuws dorpje nagebouwd, waar alle mogelijke ambachten geraken uitgebeeld en daar waar jouw kan opmaken op welke manier zo’n dorp daar vroeger uit zag. In het museum vind jouw ons verzameling over verdere vervolgens 6000 gereedschappen.

Een Baai van de Somme is ons paradijs wegens fijnproevers, bovenal vanwege liefhebbers over al het lekkers uit de zee. Het biedt met bestaan sterke getijden en verbluffende vergezichten ons perfecte plek voor een adembenemend weekend. Het landschap inspireerde ook schilders, waaronder Delacroix en Degas.

Gevolgd via ons toer Onze gasten bezoeken de accommodatie en meemaken zelf of een kamer kalmpjes is, ofwel dit nuttigen waarachtig aangenaam smaakt en op welke manier behulpzaam het medewerkers is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *